Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Nieuws

ExamenOverzicht op BNR Nieuwsradio

Zoals jullie weten zijn de eindexamens gisteren officieel van start gegaan. Ook in de media gaat het deze dagen veel over de eindexamens. En wat wij heel leuk vinden is dat er dan steeds vaker aan ExamenOverzicht wordt gedacht. Eergisteren werden wij gebeld door BNR Nieuwsradio. Of we live op de radio vragen over de eindexamens wilden beantwoorden.

Lees meer

Nieuw: de ExamenOverzicht App!

ExamenOverzicht lanceert vanaf vandaag de eerste en enige echte app voor het eindexamen.  Alles wat je nodig hebt om te slagen voor je VMBO, HAVO of VWO eindexamen in één app. Hiermee kun je overal en wanneer jij wil leren via je telefoon of tablet. Lees verder hoe de ExamenOverzicht app jou gaat helpen slagen voor het eindexamen!

Lees meer

Gelekte examens waren 1 aprilgrap van ExamenOverzicht

De uitgelekte examens op de Rotterdamse school Ibn Ghaldoun in 2013 hielden het nieuws voor lange tijd bezig. De kans bestond indertijd dat grote groepen examenkandidaten opnieuw examen moesten doen en dat diploma's zelfs ongeldig verklaard konden worden. Deze achtergrond leek ons perfect om dit jaar een grap mee uit te halen.

Lees meer