Samenvatting Geschiedenis examen VWO 2018

Twijfel jij of je alle feiten en jaartallen voor het examen Geschiedenis VWO nog op een rijtje hebt? Geen stress! Met onze samenvatting ben je er zeker van dat je alles wat je moet kennen voor het examen overzichtelijk in je hoofd kunt prenten!

De samenvatting voor het examen Geschiedenis VWO is door scholieren geschreven en daarna uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts: zo ben jij er zeker van dat je een goede samenvatting voor je hebt met de juiste informatie en helemaal op jouw niveau. De samenvatting bevat echte examenvragen zodat je goed voorbereid bent op de vraagstelling van het examen Geschiedenis.

In de samenvatting Geschiedenis worden de volgende onderwerpen behandeld die samen de examenstof van het examen Geschiedenis VWO vormen:

 • De 10 tijdvakken
 • Historische context: Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, 1515 - 1648
 • Historische context: Duitsland 1871 - 1945
 • Historische context: De Koude Oorlog 1945 - 1991
 • Historische context: Verlichtingsideeën en de democratische revoluties, 1650 - 1848

Wil jij optimaal voorbereid zijn op het examen Geschiedenis VWO en zeker weten dat je de jaartallen en begrippen goed zal onthouden? Bestel dan nu de samenvatting Geschiedenis. We sturen hem uitgeprint en ingebonden naar je op en binnen twee dagen ligt hij op je deurmat: voordelig, eenvoudig en snel!

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Samenvatting Geschiedenis (VWO) €12

  Van € 9,00

  Naar € 15,00

 2. Samenvatting + Oefenboek Geschiedenis (VWO) €26
  € 26,00 Normale prijs € 28,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren