Duits samenvatting VWO 2018

Sta jij er goed voor om het Duits examen VWO te halen? Of twijfel jij nog hoe je een voldoende moet gaan scoren? De Duits samenvatting van ExamenOverzicht heeft de perfecte strategie en helpt je naar een dikke voldoende!

De Duits samenvatting is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om jou te helpen slagen!

In de Duits samenvatting VWO wordt onder andere aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid. We helpen je teksten beter te begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en moeilijke Duitse woorden voor je op een rijtje gezet. Hiermee vergroot jij je woordenschat en leer je teksten beter te begrijpen.

De Duits samenvatting VWO is samengevoegd met de Frans samenvatting VWO. De samenvatting Duits en Frans biedt alles wat jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Duits vergroten? Koop dan nu de samenvatting Duits en Frans. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Frans en Duits (VWO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren